sr
11
Imate pitanje?
Pozovite nas +381(11)3281246

Vaporizer PAX 2 za ultimativno uživanje

11

Vaporizer PAX 2 i kod nas!

Vaporizer PAX 2 predstavlja naslednika jednog od najboljih vaporizera na tržištu PAX-a. Proizveden u SAD a od skoro i na tržištu Evrope za ultimativno uživanje u inhalaciji!

Smešten u anodizirano aluminijumsko kućište, dimenzija 10 x 3.1 x 2.2 cm i težine 98 gr spada u najkompaktnije vaporizere na tržištu. Povećane zapremine komore za biljnu materiju koja je smeštena sa donje strane uređaja, visoko namagnetisane za potpunu sigurnost prilikom transporta.

Svetlosni LED indikator u obliku slova X prikazuje dostignutu temperaturu, stanje baterije kao i punoću komore za zagrevanje  – jedan krak će se upaliti na 25% ispunjene zapremine, dva kraka na 50%, tri na 75% a sva četiri kada je komora 100% puna. 

 

Temperatura PAX-a

Kada se radi o temperaturi obavestiće Vas putem ljubičastog i zelenog svetla – za podešavanje temperature držite dugo dugme za paljenje da biste ušli u meni za podešavanje a zatim kratkim pritiscima podesite temperaturu na željenu:

  • Jedan zeleni LED krak, dva žuta, tri narandžasta i četiri crvena u opsegu od 180-215ºC

Nakon podešene temperature pritisnite još jednom dugo dugme za paljenje ili ga samo protresite. Za proveru statusa baterije, takođe protresti uređaj gde će LED indikator prikazati stanje baterije. Da biste ga koristili, uključite ga, napunite izmrvljenom biljnom materijom i sačekajte da LED indikator zasvetli zeleno.

Uživajte! 

Leave a Reply

DIM 011 d.o.o.

Najveći izbor opreme za duvan, cigarete, kanabis, nargile i sve ostalo što se vrti oko dima.

 

 

Povezani članci

11
17 септембра, 2021
Papirići za motanje – istorija duga 300 godina
11
16 септембра, 2021
Najbolji izbor nargila na jednom mestu

Kategorija