sr
11
Imate pitanje?
Pozovite nas +381(11)3281246

Najbolji izbor nargila na jednom mestu

11

 

Podelite svoje zadovoljstvo! 

U našem shop-u ZLA-ZLA.com možete kupiti nargile visokog kvaliteta izrade. Možete kupiti nargilu uz koju ide i LED baza sa daljinskim upravljačem preko kog se bira boja i efekat osvetljenja. 

Pored toga možete pronaći „Multifunkcionalni DUD uređaj“ koji služi kao podloga za nargilu, LED osvetljenje i zvučnik istovremeno. U paket, uz bazu, idu i njen zasebno dizajnirani USB pujnač i daljinski preko kog možete menjati boju i efekte LED osvetljenja. Muzičku plejlistu sklapate po vašem izboru Bluetooth konekcijom putem vašeg mobilnog uređaja (ili bilo kojeg uređaja koji ima program Bluetooth-a u sebi). Pozovite prijatelje i napravite veče posebno! 

Uživajte u ukusima – Mix slatke crvene i kisele jabuke 

Uz nargilu dolazi i prateća oprema. Naš shop se pobrinuo ne samo da vam ponudi sjajne nargile već i svu prateću opremu za njih. Za nepušače, SoeX Indija, ponosno predstavlja Soex biljnu melasu za nargilu. Sadrži 0% nikotina, 0% katrana i pre svega 0% duvana. Daje isti, elegantan osećaj pušenja nargile ali i zadovoljava zdravstvene standarde. Pogledajte više, ovde.

Savršen poklon

Savršen poklon za rodjendan! Vaše je samo da se opredelite za boju, jer naš shop „ZLA Shtek“, raspolaže sa fascinatnom kolekcijom. Pogledajte neke od njih: Dutch Pumpkin, Nargila Alien Eyes, Nargila – Gleam Hookah, Nargila – Skull Candy… Izbor je zaista ogroman. Posetite nas i uverite se i sami.

 

 
 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

DIM 011 d.o.o.

Najveći izbor opreme za duvan, cigarete, kanabis, nargile i sve ostalo što se vrti oko dima.

 

 

Povezani članci

11
17 септембра, 2021
Papirići za motanje – istorija duga 300 godina
11
15 септембра, 2021
Vaporizer PAX 2 za ultimativno uživanje

Kategorija