11
Imate pitanje?
Pozovite nas +381(11)3281246
11

DIM 011 d.o.o. je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom. Proizvođači smo prvih i najboljih papirića za motanje duvana napravljenih u Srbiji po imenu ZLA-ZLA. Zastupamo i distribuiramo vodeće brendove u svetu opreme za duvan i cigareta kao sto su: Smoking, RAW, Juicy Jays, Elements, King Pin, itd.

 

Ponuda papirića za motanje u Srbiji je početkom devedesetih godina prošlog veka bila prilično nikakva, tako reći vrlo siromašna. Tek nekoliko trafika u Beogradu imalo je rizle poput (Drum, Rizla +, Samson), i još neke. S postepenim povećanjem broja korisnika, kao i sve prisutnijim motanjem duvana, kao alternativom cigaretama, pojavile su se, pre svih, velike Rizle, pa nešto kasnije i čokoladne Rizle i još neke varijante, ali je njihov kvalitet i dalje bio očajan.

A onda je u naš grad stigao Smoking, najbolji papir za motanje na svetu!

Rizle u različitim veličinama

 
  • King size/Small size
  • Rolls size
  • 1 1/4 rizle

Desetak godina kasnije, na prelazu veka,postajemo ovlašćeni uvoznik, zastupnik i distributer španske kompanije „Miquel Y Costas & Miquel“, koja proizvodi Smoking. Smoking polako počinje da pronalazi put do zabačenijih ćoškova Srbije.

Leave a Reply